Email: contact@gradini-design.ro / Tel. 0784.709.623
 
 
 

 
Apa este unul dintre cele mai importante elemente in amenajarea unui spatiu verde, ea atrage tot ce e viu, pentru ca viata a inceput in apa. In practica Feng Shui, apa reprezinta sangele vital al mediului inconjurator, cand este apa, viata exista, plantele cresc si lumea este inundata de energie.

Iazul ornamental – poate avea diferite dimensiuni pentru a fi incadrat in orice fel de spatiu verde, indiferent de marimea acestuia, poate fi decorat cu pietre, plante acvatice, pesti etc

22 u
21 u
31a
41c

Iazul de inot sau piscina naturala– este un concept nou, bazat pe considerente ecologice si economice. Spre deosebire de piscinele clasice cu sistem de recirculare a apei, in iazul de inot, plantele asigura o filtrare biologica a apei, mentinind-o mereu curata. Astfel se elimina consumul de energie pentru sistemele de recirculare, folosirea produselor chimice pentru primenirea apei, reducand simtitor costurile penrtu intretinerea piscinei. Iazul de inot sau piscina naturala ajuta la imbunatatirea calitatii vietii prin crearea unui cadru cat mai natural, cu apa curata si proaspata libera de substante chimice daunatoare.

6