Email: contact@gradini-design.ro / Tel. 0784.709.623
 
 
 
7b7807751de6f3cbf35cfda3e1b9c9ae

Amenajari spatii verzi

Prin intermediul gradini-design.ro, echipa noastra de peisagistica vine in intampinarea clientilor sai cu o gama larga de idei in proiectarea si amenajarea spatiilor verzi, a gradinilor verticale, plantarii de arbori sau arbusti, a plantelor erbacee si floricole.

5

Constructii de iazuri, cascade si piscine naturale

Apa este unul dintre cele mai importante elemente in amenajarea unui spatiu verde, ea atrage tot ce e viu, pentru ca viata a inceput in apa. In practica Feng Shui, apa reprezinta sangele vital al mediului inconjurator, cand este apa, viata exista, plantele cresc si lumea este inundata de energie.


slide2

Constructii de ziduri de sprijin, foisoare, pergole

Zidurile de sprijin sunt necesare pe un teren cu suprafata mica si diferente mari de nivel, alaturi de rolul tehnic al zidurilor de sprijin, o mare importanta o are si valoarea estetica a acestora.

7

Amenajare spatii joaca

In amenajarea unui spatiu de joaca tinem cont in primul rand de grupa de varsta a celor care vor folosi acel spatiu. Echipamentul folosit este realizat din materiale rezistente (lemn, metal, plastic), cu texturi agreabile si colorit atractiv. Activitatile desfasurate pe aceste terenuri dezvolta aptitudini fizice si abilitati practice sau creative.

8

Plantari de arbori, arbusti, plante erbacee si floricole

Vegetatia este cel mai important element in amenajarea unui spatiu verde. Componentele vegetale se constituie din: arbori, arbusti si subarbusti, plante floricole si erbacee. Intr-un spatiu verde amenajat, vegetatia poate fi intalnita sub mai multe tipuri de compozitii: masive si grupuri de arbori si arbusti, aliniamente, garduri vii, exemplare solitare, borduri, ronduri si platbande florale. Beneficiile invecinarii cu un spatiu verde bogat vegetalizat sunt imense, pe scurt putem spune ca vegetatia ajuta la imbunatatirea calitatii vietii in general


men-yo2

Gazonare si intretinere gazon

O suprafata gazonata este un element esential in amenajarea unui spatiu verde. Suprafata intinsa a unei peluze pune in valoare celelalte elemente vegetale (arbori, arbusti, flori) si creaza o legatura vizuala intre acestea, conferind in acelasi timp senzatia de ordine, echilibru si liniste.